Jump to content

Overwatch videók: Reinhardt és Pharah

2015. 06. 12. 14:00

A Blizzard dupla Overwatch bemutatóval köszöntötte a pénteki napot, melyekben megismerkedhetsz Reinhardttal: a kereszteslovagok felszerelését is megszégyenítően pompás vértben feszító német kaotnával és Pharah-val, aki rakétaindító fegyvere ellenére főleg támogató szerepben jeleskedik.

Reinhardt egy tipikus DPS közelharci karakter, aki nagy ívben suhogtatott Rocket Hammerjével üti-zúzza össze ellenfeleit. Energiapajzsával az önvédelemről is gondoskodik, majd rohamra indul vagy éppen egy szerencsétlent felkapva és falhoz vágva okoz extrém sebzést. Ultimate képességével, a Fire Strike-kal egy lángoló lövedéket bocsát ki ellenfeleire, ha az előbbi megpróbáltatások után még talpon lennének.

A vele párhuzamosan bemutatott másik karakter, Pharah rakétavetőjével védelmező szerepet tölt be. Róla videót ezen a linken találsz.

Az Overwatch kiadási dátuma egyelőre bizonytalan, ám már jelentkezhetsz az őszi bétára itt. A korábban bemutatott karakterek közt szerepel Symmetra, Reaper, Torbjörn,Tracer, McCree, Hanzo, Mercy és Zenyatta, akiknek bemutató videóit és cikkeit megnézheted a nevükre kattintva nálunk.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra