Jump to content

Overwatch videó: Torbjörn

2015. 06. 05. 12:00

Újabb Overwatch trailer érkezett, melynek főszereplője ezúttal Torbjörn. Valamiért fordítói érzékünk azt súgja, hogy a név nem mást jelent, mint „kapuőrző medvét”.

Az Overwatch máris egy sor színes és izgalmas karaktert vonultat fel, melyekről eddig sorban beszámoltunk. Közeli rokonával, a Heroes of the Stormmal szemben mindössze annyi a különbség, hogy az Overwatch valamennyi hősét frissen alkották a fejlesztők, noha sokan közülük erős hasonlóságot mutattak a Blizzard más karaktereivel. Fogjuk azonban inkább rá, hogy egyszerűen csak a cég átütő és összetéveszthetetlen művészeti stílusa okozza a déja vu jelenséget.

A mai bemutató sztárja Torbjörn, aki fegyvergyártó mesteremberként (törpként) a játékban igazi védelmező szerepét tölti be. Az alábbi felvételben egy teljes Playload meccset láthatsz vele a Gibraltar térképen.

Többet is megtudhatsz az archetipikus törpmérnök alakjáról, ha ellátogatsz a bemutató oldalra ezt a linket követve.

Korábban a hét folyamán a Blizzard bemutatta Reapert, a halálos halál haláli osztóját, aki némi gyilkolászással teszi teljessé karakterét, ám egyáltalán nem rokona egy Diablo karakternek sem.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra