Jump to content

Újabb Overwatch videó: Hanzo, az íjász

2015. 05. 23. 14:00

Ismét közzétett a Blizzard egy Overwatch meccset, melyben ezúttal a zsoldos, orgyilkos Hanzo és hűséges íja játszák a főszerepet.

A meccset, melynek helyszíne egy pontfoglalós, hibrid térkép Anglia szívében, vágás nélkül nézheted meg.

Hanzo sima támadása a Storm Bow, mely egyszerűen csak az íjat és nyílvesszőket használja. Képességeinek egyike a Sonic Arrow, egyszerre nyíl és nyomkövető eszköz, melynek köszönhetően könnyebben maradhatsz ellenfeleid sarkában. Hasonlóan érdekes képesség a Scatter Arrow, mely repeszekre esik szét és összevissza pattog a falakon, így egyaránt hatékony egy célpont és nagyobb tömegek ellen. Akárcsak a többi karakternek, Hanzonak is van ultimate képessége, melyet Dragonstrike-nak neveztek el a készítők. Ez lehetővé teszi számára, hogy megidézzen egy szellemsárkányt, mely egyenes vonalban repül a levegőben. Ahogy a sárkány keresztül halad a falakon, úgy minden útjába kerülő ellenfelet megeszik.

A hét folyamán korábban kiadott videókban megismerkedhetsz a pisztolyzsonglőr McCree-vel és Mercy-vel a gyógyítóval, akikről külön cikkben is beszámoltunk, míg őket megelőzően a szerzetes Zenyatta bemutatására került sor.

Az Overwatch kiadási időpontja egyelőre bizonytalan, ám a zárt bétára már jelentkezhetsz ezen a linken.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra