Jump to content

Overwatch videó: Symmetra

2015. 05. 30. 10:00

Megérkezett egy újabb Overwatch videó, melyben ezúttal egy meccs során Symmetra valóságot hajlító trükkjeivel ismerkedhetsz meg.

Symmetra egy Photon Projectorral van felfegyverkezve, mely kis hatókörben sugarakat bocsát ki a közeli ellenfelek felé. Minél hosszabb ideig irányul a sugár a célpontra, annál nagyobb az elszenvedett sebzés. Symmetra fegyvere emellett komoly sebzést okozó energia labdákat is tud lőni. További képességei közt szerepel, hogy kisebb tornyot is felállíthat, mely a legközelebbi hatósugárban lévő ellenfelet sebzi és csökkenti a tűzerejét, ám ezekből a tornyokból több is lehet egyszerre. Symmetra emellett egyik szövetségesének adhat egy burkot, mely pajzs addig marad akítv, míg az adott szövetséges életben van.

Természetesen Symmetra is rendelkezik egy ultimate képességgel, mely egy teleport kaput hoz létre. Ennek egyik vége a csapat kezdőpontján található, így Symmetra szövetségei kivételes gyorsasággal térhetnek vissza az események sűrűjébe.

További Overwatch videókat és cikkeket találsz a korábbi karakterektől ezeken a linkeken, így idekattintva olvashatsz Tracer, McCree, Hanzo, Mercy és Zenyatta képességeiről.

Az Overwatch kiadási dátumát még nem jelentették be, ám az őszi bétára már jelentkezhetsz itt.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra