Jump to content

Overwatch játékmenet: McCree

2015. 05. 21. 14:00

Az Overwatch pisztolyzsonglőr karaktere, Jesse McCree mutatkozik be egy új videóban. A Blondie hasonmás verseny győztesének ténykedését egy teljes meccs során nézheted meg az Overwatch egy korábbi PC verziójában.

A videó leírása szerint McCree bemutatkozásának helyszíne a Watchpoint: Gibraltar, a Payload térképen egy lehagyott állomásponton a Mediterrán-tenger partján.

McCree Peacekeeper elnevezésű hatlövetű pisztoláyval vág rendet a meccsen, míg több alkalommal bemutatja sajátos trükkjét, melynek során haladási irányában vetődve fürgén berobban az akció közepébe és egyszersmind fegyverét is újratölti. McCree másik rendfenntartó eszköze a Flashbang, ami lényegében egy olyan flashgránát, mely robbanáskor kis hatókörben hátratántorítja az ellenfeleket, így McCree zavartalanul sorozhatja őket tovább vagy éppen fedezékbe húzódhat.

McCree ultimate képességét Deadeye-nak hívják és hosszabb ideig szükséges hozzá fókuszálni, ám ha a sikerült bemérni a célt és elsütni a pisztolyt, akkor minden a látóteredben található ellenfél nagy bajban van.

Az Overwatch bétájára ezen a linken keresztül jelentkezhetsz.

Múltheti cikkünket az Overwatch új karakteréről, Mercy-ről itt találod.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra