Jump to content

A Pokémon Go régióexkluzív pokémonjai és lelőhelyeik: Tauros

2017. 07. 27. 16:01

A Pokémon Go Pokédexe hatalmasat nőtt a második generációs lények bemutatásával, viszont akad néhány régióspecifikus pokémon, amit a természetes élőhelyén kívül sehogy se fogunk tudni megtalálni. Az első ilyen, amit kitárgyalunk, az pedig a Tauros.

A régióspecifikus pokémonok ügyével eredetileg olyan weboldalak foglalkoztak, mint például a kiválló Pokémon rajongói oldal, a Serebii és a Reddit kutatócsoport, a The Sliph Road, akik biztosak voltak benne, hogy egy kevés pokémon nem csak pusztán ritkán fordul elő a világon, de egy valójában megjelenésük egy bizonyos területre szűkíthető.

Ezek a pokémonok csak a világ egy bizonyos részén lelhetők fel, de ha nem fél bele a havi költségvetésünkbe, hogy bejárjuk a világot hétvégenként egy Tauros pokémon elejtésért, akkor a Pokémon Go új, Szafari zónás eseménye segíthet elkapnunk egy-egy ilyen egyébként régióhoz kötött jószágot.

Régebben elvileg arra is volt lehetőség, hogy tojásokból keltessünk magunknak ilyen régióspecifikus pokémonokat, megmentve magunkat a tengerentúli kirándulástól, de Silph Road megfigyelései szerint a 2016. decemberében érkezett frissítéssel ennek a lehetőségnek is annyi lett. Maradnak a szafari zónák, vagy az utazás. Vegyük szépen sorra, hogy hol találhatunk Tauros, Kangaskhan, Mr. Mime és Farfetch’d, Heracross, és Corsola pokémonokat.

A Tauros lelőhelye:

Egy Tauros elejtéséhez nem elég egy bizonyos típusú területre látogatnunk, mint a legtöbb pokémon esetében, hanem el kell utaznunk Észak-Amerikába. Itt aztán, lévén egy normál típusú pokémonról van szó, szinte bárhol belefuthatunk, de csak ezen a kontinensen. Egyes megfigyelések szerint a Tauros megjelenése le lett állítva a második generációs pokémonokat elhozó frissítéssel, szóval, akinek van, az ne nagyon adományozza el őket a professzornak.

A többieket pedig erre kereshetjük:

 

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)