Jump to content

A Pokémon Go régióexkluzív pokémonjai és lelőhelyeik: Farfetch’d

2017. 07. 27. 16:58

A Pokémon Go Pokédexe hatalmasat nőtt a második generációs lények bemutatásával, viszont akad néhány régióspecifikus pokémon, amit a természetes élőhelyén kívül sehogy se fogunk tudni megtalálni. Az első ilyen, amit kitárgyalunk, az pedig a Farfetch’d.

A régióspecifikus pokémonok ügyével eredetileg olyan weboldalak foglalkoztak, mint például a kiválló Pokémon rajongói oldal, a Serebii és a Reddit kutatócsoport, a The Sliph Road, akik biztosak voltak benne, hogy egy kevés pokémon nem csak pusztán ritkán fordul elő a világon, de egy valójában megjelenésük egy bizonyos területre szűkíthető.

Ezek a pokémonok csak a világ egy bizonyos részén lelhetők fel, de ha nem fél bele a havi költségvetésünkbe, hogy bejárjuk a világot hétvégenként egy Tauros pokémon elejtésért, akkor a Pokémon Go új, Szafari zónás eseménye segíthet elkapnunk egy-egy ilyen egyébként régióhoz kötött jószágot.

Régebben elvileg arra is volt lehetőség, hogy tojásokból keltessünk magunknak ilyen régióspecifikus pokémonokat, megmentve magunkat a tengerentúli kirándulástól, de Silph Road megfigyelései szerint a 2016. decemberében érkezett frissítéssel ennek a lehetőségnek is annyi lett. Maradnak a szafari zónák, vagy az utazás. Vegyük szépen sorra, hogy hol találhatunk Tauros, Kangaskhan, Mr. Mime és Farfetch’d, Heracross, és Corsola pokémonokat.

Farfetch’d lelőhelye:

A Farfetch’d volt az első olyan pokémon, ahol a rajongók elkezdték kiszúrni, hogy még bizonyos régiókban egyáltalán nem fordul elő, addig bizonyos helyeken kifejezetten gyakori. Ezt a pokémont először Dél-Koreában fedezték fel, de ahogy a játék Japánban is elindult, úgy nyilvánvalóvá vált, hogy az egész ázsiai régióban elérhető.

Farfetch’d egy újabb normál típusú, de részben repülő típusú pokémon. Az ázsiai parkokban és városokban fordul elő leggyakrabban, általában ott ahol Fearow-ot is találni.

A többieket pedig erre kereshetjük:

 

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)