Jump to content

A Gamescomon rukkol elő a Microsoft az új hardverjeivel

2018. 07. 24. 00:57

Az idei E3-at viszonylag csendben kihúzta a Microsoft, persze hoztak mutatóba játékokat, de se új kontrollert vagy perifériákat, se egyéb hardvert nem mutattak, pedig akadnak még trükkök a tarsolyukban, csak úgy lasztik, hogy ezeket inkább a Gamescomra tartogatták.

Új Xbox, esetleg néhány új periféria és kontroller? Egyelőre a Microsoft nem sokat árult el arról, hogy pontosan mivel is szándékoznak meglepni minket a hamarosan megrendezésre kerülő Gamescomon, de figyelemfelkeltőleg elhintették, hogy bizony pontosan ilyen dolgokra lehet majd most tőlük számítani.

A kissé pihegős E3-as Microsoft konferencia után, most jó lenne valóban látni, de ha látni nem, legalább hallani, hogy mit is tervez a játékosok számára a következő évekre a cég. Kicsi a valószínűsége, hogy bármi konkrétumot megtudhatnánk a következő generációs Xbox konzolokról, ellenben a jelenlegi hardver kaphat néhány régóta várt kiegészítőt, mint például egér és billentyűzet támogatás, illetve eszközök. A pletykák szerint az Elite Controller V2 is terítéken lesz, de mérget még semmire se vegyünk.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)