Jump to content

Mostantól Xbox One-on is mehet az ajándékozás

2017. 11. 15. 17:46

Régóta várt funkcióval bővült az Xbox One konzol. Amolyan jobb később, mint soha alapon, végre bevezették a platformon „gift” küldés és fogadás rendszerét. Előre is boldog karácsonyt!

Steam-en már nem újdonság, évek óta létezik, hogy a vásárlásainknál lehetőségünk van elajándékozható tárgyként birtokba venni a különféle játékokat és programokat. Ehhez hasonló megoldásokkal aztán még számos helyen találkozhatnak PC-n, de érthetetlen módon, valamiért a Microsoft konzolját eddig elkerülte ez az egyébként nagyon is hasznos dolog.

A hangsúly azon van, hogy eddig, ugyanis a Mike Ybarra bejelentette Twitteren, hogy az egyébként az Xbox One Insider programban részvevők számára már október óta elérhető ajándékozási funkciót elérhetővé teszik mindenki számára. Az ajándékozás roppant egyszerű lesz. Vásárlási procedúra során találkozhatunk majd a Gift opcióval, amit kiválasztva már nem is lesz más dolgunk, mint megadnunk a megajándékozandó célszemély e-mailjét, no és persze fizetnünk.

A Microsoft már nagyon régóta tervezte valami hasonló funkciónak a bevezetését és a felhasználók i régóta nyúztak már érte őket. Ideje volt. Mentségükre szóljon, hogy bár PC-n ez alap dolog, de konzolok között így is sikerült beelőzniük a legnagyobb ellenfelük.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)