Jump to content

Több Xbox One exkluzív játékot szeretne a Microsoft

2017. 11. 06. 12:58

Az Xbox One konzolra jelenleg is számos platform exkluzív játék van készülőben, de a Microsoft kijelentette, hogy örömmel látna többet is a jövőben.

Shannon Loftis, az Xbox egyik vezetője szerint, több titkos Xbox One exkluzív is készülőben van, de egy ideális világban a cég vagy 20-al több címet szeretne látni, ami csak nekik készül.

A Microsoftnak az Xbox One X érkezésével be kell dobnia magát az exkluzív játékokkal, ha igazán jó eladási mutatókat akar produkálni az új konzollal. Jelenlegi húzó játékok a Forza 7 ás a Cuphead, de ezek már szeptember óta elérhetőek, így nem annyira számítanak újdonságnak, viszont a PUBG decemberi Xbox One megjelenése még lendíthet egyet az összképen, annak ellenére, hogy a PC már elvitte ezeknél a játékoknál a játékosok javát. Ennek ellenére Loftis megvédte a Play Anywhere politikáját a Microsoftnak, pedig sok játékos nem igazán örül, hogy a konzolos játékokat PC-n is lehet játszani. Az Xbox One X még a héten megjelenik, remélhetőleg lesz is mivel játszani rajta.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)