Jump to content

Lesz dobozos PlayerUnknown’s Battlegrounds az Xbox One verzióból?

2017. 10. 24. 19:59

A PlayerUnknown’s Battlegrounds talán eredetileg csak digitális játéknak indult és többnyire az is lesz, de ez nem jelenti azt, hogy ne láthatnánk belőle néhány példányt a boltok polcain.

Különösen igaz ez, amikor a PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One verziójáról beszélünk, ami Xbox One Game Preview-on keresztül még az idén várható. A dobozos verzió nem olyasmi, amiről korábban nagyon beszélt volna a játékot fejlesztő Bluehole, de ettől függetlenül még egy napon lehet belőle valami.

Brendan ‘Playerunknown’ Greene megerősítette az IGN-nek adott interjújában, hogy a játék fizikai Xbox One kiadása olyasmi, amit ő nagyon is szívesen látna. Még egy kis szójátékba is belement, hogy az Xbox One kiadással már úgy is behozzák a történetbe a „box”-t, akkor miért ne lehetne elképzelhető, hogy egy viszonteladó boltjának a polcain lássa viszont a játékukat.

Az Xbox One verzióhoz a Microsofttal a fedélzeten könnyen elképzelhető, hogy valóban lesz valami a dobozos PlayerUnknown’s Battlegrounds-ból.

Egyelőre persze ne rohanjunk előre. A márciusban indult Steames korai hozzáférésből kell előbb kitámolyognia a játéknak. A Bluehole tervei szerint ez még az idén meg is fog történni a PC esetében, de közben már az Xbox One verzió se lehet olyan messze.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)