Jump to content

Megjelentek az első eredeti Xbox játékok az Xbox One áruházban

2017. 10. 22. 22:37

A Microsoft Xbox Backward compatibility program keretében érkeznek az első eredeti Xbox címek. Néhányat már ki is szúrtak az Xbox One áruházban.

Aki bújt, aki nem, jönnek az eredeti Xbox konzolra kiadott játékok az Xbox One konzolra. Végre szintet lépet a Microsoft Xbox Backward compatibility program, így hamarosan már nem csak az Xbox 360 játékokba futhatunk bele az Xbox One áruházban, hanem a régi-régi, szép volt, jó volt, tán igaz se volt időket idéző Xbox játékokba.

Phil Spencer Xbox vezér szerint most döntik el, hogy milyen játékokat küldenek ki első eresztésre. Azt is elárulta, hogy a kompatibilitás kapcsán dolgoznak pár olyan Xbox One X specifikus dolgon, amiről úgy véli sok ember találja majd érdekesnek.

Néhány Xbox játékot már az idei E3-on megerősítettek, mint például a Crimson Skies és a Fuzion Frenzy. Ezen a héten a HiPanda123 néven futó user akadt rá néhány potenciálisan érkező eredeti Xbox címre. Ilyen a King of Fighters: Neo Wave, a Dead to Rights, és a Red Faction 2. Remélhetőleg hamarosan hivatalos megerősítés is érkezik majd ezekre a játékokra.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)