Jump to content

Hori egér és billentyűzet érkezik Xbox One konzolhoz

2017. 10. 21. 19:33

A PlayStation 4 játékosok után most az Xbox One közösséget veszi célba perifériáival a Hori. Az egeret és billentyűzetet tartalmazó készlet már rendelhető is az Amazon oldaláról.

A klasszikus számítógépes perifériákon nevelkedett játékosok egyik legnagyobb aggálya a konzolokkal szemben, hogy hiányolják a megszokott lehetőségeket és érzékenységet, amit a kontrollerek nem vagy nem az általuk elvárt módon tudnak nyújtani. A Hori Tac Pro One (Tactical Assault Commander Pro One) készletét pontosan nekik találták ki. Tavaly novemberben PlayStation 4 mellé vált először elérhetővé ez a konzol kompatibilis egeret és billentyűzetet rejtő csomag. A Hori felszerelése nem csak simán elhozta konzolra a PC-s irányítást, de még olyan plusz gombokat is kaptak a játékosok, amik kifejezetten hasznosak lehetnek a különféle játékoknál.

Most ez a készlet immár Xbox One kompatibilis kiadásban is megjelenik október 30-án. A Tac Pro One eme verziója az Amazon oldalán már fel is tűnt rendelhető elemként 150 dolláros áron. Az itt feltüntetett információk szerint a Windows 10 rendszerekkel is kompatibilisek lesznek a perifériák. Hogy Európában mikor és mennyiért lesz kapható, az még nem derült ki, de valószínűleg erre az információra se kell már sokat várni.

 

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)