Jump to content

December 16-tal jön Xbox-ra az ARK

2015. 12. 10. 16:00

Új részletek bukkantak fel az ARK: Survival Evolved Xbox One-ra történő kiadásával kapcsolatban, melyek során kiderült, a game a jövő héten válik az Xbox Game Preview részévé december 16-tól kezdődően.

Az ARK: Survival Evolved fejlesztéséért felelős Studio Wildcard bejelentette végre, mikor csatlakozhatnak az Xbox One játékosok is a dinoszauroszokra vadászós, túlélős kalandokhoz. A nagy nap december 16-án jön el, amikortól a játék az Xbox Game Preview keretein belül 35 dolláros áron válik elérhetővé.

A Wildcard az IGN-nek azt is elárulta, hogy ugyan az Xbox One verzió most éppen tartalmazza ugyanazokat a feature-öket, mint a PC kiadás, ám a konzolos gamerek sajnos nem számíthatnak olyan gyorsan frissítésekre, mint a PC-s játékosok. A Wildcard ígérete szerint a frissítések kiadása között két hétnél több nem lesz, így a stúdió remélhetőleg többé-kevésbé képes lesz párhuzamosan vinni a különböző verziókat.

A játék, ha végre elérkezik a hivatalos megjelenés ideje, többe fog kerülni 35 dollárnál, ám akik már most befizetnek, később nem nem kell, hogy kikerekítsék az összeget. Emellett, hogy minél több játékost sikerüljön bevonzani a korai Game Preview szakaszba, a fejlesztők egy kinézetcsomaggal is igyekeznek magukhoz csábítani a gamereket, melyben a bionikus T-Rex mellett az ARK Founder’s Hat és az ARK Founder’s Trophy bújnak meg.

A konzolos és asztali végleges megjelenés előreláthatóan 2016 júniusában érkezik.

Ajánljuk figyelmedbe a frissen érkezett Xbox One trailert végszóként:

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra