Jump to content

Késik a Mortal Kombat X a régi konzolokon

2015. 03. 14. 16:00

A Mortal Kombat X sajnos nem tudja teljesíteni a beígért április közepi megjelenést a korábbi generációs konzolok esetében, így az Xbox 360 és a PlayStation 3 közönségének még egy kicsit várni kell.

Ami az Xbox 360 verziót illeti, a Mortal Kombat X Amazon.com oldala egy júniusi dátumot közölt, mint a játék indulását ezt azonban nem előzte meg a Warner Bros. bármilyen bejelentése az esettel kapcsolatban.

Gyanús jel volt, hogy a játék legfrissebb trailere a kiadási dátum mellett már csak az újabb generációs konzolok logóját és a PC-t mutatta, így ez némiképpen hitelt adott az Amazon listáján szereplő időpontnak.

Ezt követően Warnerék ténylegesen bejelentették, hogy a játék Xbox 360 és PlayStation 3 verziója nyárig késik.

„ A Warner Bros. Interactive Entertainment ma megerősítette, hogy az Xbox 360 és a PlayStation 3 Mortal Kombat X verziók, melyeket a High Voltage Software fejlesztett, csak nyáron kerülnek kiadásra.” nyilatkozta a publikálás felelőse a Videogamer oldalának.

Ennek ellenére az Xbox One, PlayStation 4 és Windows PC verziók április 14-étől elérhetőek lesznek.

Egyéb: péntek 13-a alkalmából bejelentésre került, hogy Jason Voorhees is tiszteletét teszi majd a játék Kombat Packjában, ahol mellette két klasszikus Kombatant és egy különleges vendégszereplő is érkezik majd még. A jelenleg fejlesztés alatt lévő karakterek a játék indulása után lesznek elérhetőek. A Kombat Pack mellé kiadásakor a Samurai Pack is jár majd, melyben három kinézet található: Ronin Kenshi, Samurai Shinnok és Jingu Kitana.

https://www.youtube.com/watch?v=hS0KM6wJSmU

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra