Jump to content

Kezdődik az Xbox Live Ultimate Game Sale

2015. 02. 16. 14:00

Az Xbox Live Ultimate Game Sale a hét folyamán készülődik a visszatérésre, jelentette be a Microsoft illetékes alkalmazottja, Larry Hryb a Twitteren keresztül.

A rendszeresen felbukkanó akció az év folyamán többször is visszatér és komoly kedvezményekkel igyekszik vásárlásra csábítani az egész periódus alatt, mely időszakban speciális napi ajánlatok is keresik a kedvedet.

A szokásos tapasztalatokon túl azonban folytassuk pletykával a témát, melynek értelmében minden, amit a továbbiakban olvasol, nem megerősített forrásból származik. Az Xbox Culture híradása szerint az Xbox Australia véletlenül idő előtt közölte az akció részleteit, így sejtünk néhány dolgot.

A screenshotok szerint, melyeket az előtt készültek, hogy az oldalt eltávolították volna, a kedvezmények február 18 és 24 között lesznek elérhetőek, mialatt 20-85%-os árcsökkenéseket kínál majd a cég. Természetesen a Gold előfizetőknek további spórolási lehetőségeket is biztosítanak.

A híresztelések szerint az akciós játékok közt szerepel a Destiny, melyet 33%-kal olcsóbban kaparinthatsz meg, a Halo: The Master Chief Collection 60%-kal leárazva, az Alien: Isolation szintén 60%-kal olcsóbban, a TellTale Games Collection féláron és a Middle-earth: Shadow of Mordor 40%-os csökkentéssel.

Az akció pontos részleteit a hivatalos megerősítést követően közöljük, ám addig még lehetséges, hogy a fent említett számok megváltoznak.

Forrás: vg247.com

Fotó: gamocialgaming.com és xbox.com

Írta: Ambróz Nóra