Jump to content

Rebel Galaxy Xbox One-ra még idén

2015. 01. 14. 19:00

A Rebel Galaxy még az idei, 2015-ös év folyamán új platformokat is elér. Többek között az Xbox One és Mac tulajdonosok örülhetnek a bejelentések, az eddig kiváltságosnak tűnő PC és PlayStation 4 játékosok mellett.

A Rebel Galaxy fejlesztője, a Double Damage Games bejelentette, hogy űr tematikájú szerepjátékuk (RPG) Xbox One-ra és Mac-re is meg fog jelenni még az idei év folyamán, amellett, hogy tartják magukat a korábban már közölt platformokhoz is, így nem marad el a beígért PS4 és PC debüt sem.

A fejlesztők ezen felül azt is közzé tették, hogy jelenlétükkel megtisztelik a hamarosan kezdődő PAX South rendezvényét, ahol majd némi ízelítőt kapunk a játékmenetből. Ha esetleg olyan szerencséd van, hogy ott leszel a PAX-on, akkor #1637 alatt találod meg őket január 23-ától.

Ha esetleg nem hangzana ismerősen a Rebel Galaxy fejlesztőinek neve, akkor eláruljuk, hogy a csapat tagjai korábban olyan címek elkészítésében vettek részt, mint a Diablo és a Torchlight, így joggal várunk tőlük nagy dobást.

Forrás: vg247.com

Fotó: polygon.com

Írta: Ambró Nóra