Jump to content

350 dollárért egy nagyszerű Xbox One csomag

2014. 12. 31. 18:00

Szeretnél mindössze 350 dollárért (91 000Ft) egy Xbox One-t két kontrollerrel, két játékkal és egy egyéves Xbox Live Gold tagsággal? A kitűnő ajánlatot megtalálod a Newegg jelenleg futó kínálatában.

Ha szeretnél karácsony után egy Xbox One-t beszerezni, mert ezt elfelejtette a Jézuska, akkor a Newegg olyan ajánlattal rendelkezik a számodra, melyen érdemes elgondolkodnod. A csomag része az Xbox One Assassin's Creed Unity kiadása, melyben a 2013-as Assassin's Creed IV: Black Flag is benne van egy extra kontroller és az egyéves Xbox Live tagság mellett. Ráadásul ez az egész csak 350 dollár.

A külön csomagolt kontrollerek és az éves Xbox Live Gold előfizetés darabonként 60-60 dollár mindkettő. A Newegg arról semmit nem mond, hogy az akció meddig tart, így ha érdekel a dolog, akkor javasoljuk, hogy lépj minél előbb.

Ha nem szimpatizálsz a Newegg-gel, akkor egy sor más kereskedő kínál 50 dolláros ajándékkártyát minden újonnan vett Xbox One mellé. Ezen kívül ez az utolsó hét, hogy a Microsoftnál 350 dollárért vehess Xbox One-t, ugyanis az január 3-án visszatér eredeti, 400 dolláros árához.

Forrás: gamespot.com

Fotó: comingsoon.net és dualshockers.com

Írta: Ambróz Nóra