Jump to content

Késik a Far Cry 5 megjelenése

2017. 12. 10. 16:38

Ugyan a hátsó fertályunkon való csúszkálást implikáló időjárás eddig még elkerülte kis hazánkat, de ez nem mondható el a Far Cry 5 készülődéséről, amelynek megjelenése egy egész hónapot fog csúszni.

Oh boy.. gonosz ez az Ubisoft. Mutatnak nekünk egy jó játékot egy jó trailerrel, még megjelenési dátumot is adnak hozzá, aztán jól eltolják. Mármint remélhetőleg a játékot nem, csak a megjelenési dátumát és azt is csak egy hónappal, szóval még nem kiáltunk kaszára-kapára kapó mozgalmat, de egy újabb cseppnyi kis bosszúság költözött a kiadóval kapcsolatban a szívünkbe.

A Far Cry 5 eredetileg 2018. február 27-én jelent volna meg, ami a legújabb bejelentés szerint március 27-re változik. Ebben a plusz egy hónapban a fejlesztők elvileg azon fognak ügyködni, hogy a játék megjelenésére a lehető legkevesebb hibával találkozunk és minden pöpecül fusson majd. Kérdés mennyire lehet nagy a baj, hogy ezt nem lehetett egy day one patch vagy valami hasonló formájában megoldani? Azért ne gondoljunk feltétlen rosszra.. lehet most tőle szokatlanul most tényleg csak ennyire alapos az Ubisoft és tényleg csak egy tökéleteshez közelibb megjelenést szeretnének a Far Cry sorozat legújabb tagjának.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)