Jump to content

League of Legends szobrot süllyesztenek az óceánba

2015. 01. 19. 10:00

A League of Legends fejlesztője, a Riot Games egy igazán frappáns ötlettel állt elő, mely az új Ausztrál-Új-Zéland szerver, az ANZ promotálását szolgálja. Az események végén egy szobrot süllyesztenek majd az óceánba.

A League of Legends ausztrál és új-zélandi játékosait a Riot arra bátorítja, hogy vegyenek részt január 23-31 között rendezett eseményükön, az Ocean Week-en.

Minden egyes alkalommal, amikor egy idéző győzelmet arat eggyel a jelenleg 12 ingyenesen játszható bajnok közül, egy pontot ír jóvá a Riot a közösség céljai felé. Bárki, aki legalább 3 ponttal hozzájárul, annak a neve a hamarosan óceánba süllyesztett szoborra is rá lesz gravírozva.

A szobor természetesen az egyik bajnok alakját mintázza majd. Hogy melyik lesz ez, azt a szerveren zajló szavazás dönti majd el. A lehetséges jelöltek Nautilus, Fizz és Nami.

„Szerettünk volna valami igazán menő dolgot csinálni, amiben a játékosok is részt vehetnek” mondta a Riot Games Oceania helyi menedzsere, Mirko Gozzo.

„Egy óceánbiológussal és egy mesterséges zátonyokat építő céggel közösen dolgozunk, hogy biztosan olyasmit alkossunk, ami nem árt a környezetnek és jelenthet valamit a játékosainknak.”

Látogass el a Riot oldalára a további részletekért és tudd meg, milyen nyereményekhez juthatnak a résztvevők.

Forrás: vg247.com

Fotó: gameinfo.na.leagueoflegends.com

Írta: Ambróz Nóra