Jump to content

Végre itt van a SOMA E3 2015 videója játékmenettel

2015. 06. 30. 16:00

SOMA. Talán jobb lesz inkább, ha csak a trailereket nézzük, mert ahhoz, hogy ténylegesen játszani merjünk vele, nem vagyunk elég bátrak. Ez azonban ne tántorítson el attól, hogy nyúlszívű szerkesztőnk helyett belenézz a játékmenetbe!

A közösség már régóta szuggerálja a Frictionalt, hogy végre adjanak ki egy olyan SOMA trailert, melyben a játékból is látunk valamit, ám a fejlesztők kivárták az E3 2015 eseményét, ahol a PC Gaming Show ideális keretet biztosított a prezentáció számára.

„Az eset bemutatja a játékos első találkozását egy lénytípussal, mely a játéknak ebben a részében kószál és némi ötletet ad arra, hogyan lehet vele a legegyszerűbben elbánni.” írta Thomas Grip a Frictional Games blogján. „A felvétel egy kicsivel rövidebb lett, mint szerettük volna, így kicsit elsietett és hiányzik belőle az események lassú felépülése, azonban mindössze egy percet kaptunk a show folyamán, így ebből kellett gazdálkodnunk.”

A teljes blog poszt ezt követően azt részletezi, hogy a Frictional miért éppen az E3 2015-öt választotta a játékmenet bemutatására, ám ez egy kicsivel kevésbé izgalmas olvasmány. Csak a dolgok tisztázásáért leszögeznénk, hogy ez a trailer nem egyezik meg azzal, melyet az E3 2015 előtt kiadtak.

A SOMA PC-re és PS4-re szeptember folyamán érkezik meg.

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra