Jump to content

Bombshell E3 2015 trailere 100%-ig a játékmenetből

2015. 06. 28. 10:00

Megérkezett a Bombshell E3 2015 trailere, melynek során a 3D Realms and Interceptor Entertainment Unreal Engine-nel készült izometrikus ARPG-jének játékmenetéből kapunk egy szaftos kis ízelítőt.

Az eredetileg a Duke Nukem franchise részeként készült játék pereskedésbe keveredett Gearbox Software-rel az IP jogok miatt, így az eredetileg „Duke Nukem Survivor” címen 2014 februárjában bemutatott game sok változáson ment keresztül. Az átdolgozott verzió főhősnője egy tűzszerészből lett zsoldos, Shelly „Bombshell” Harrison, akinek bőrébe bújva feladataid közt szerepel a gonosz idegenek irtása és egyszersmind az elnök megmentése. A játék vagány heroinája azonban nem átlagos ember, hiszen egyik karját egy teljes robotizált implantátum helyettesíti, melyet fejlődésed során személyreszabhatsz a techfa változtatgatásával. A játékmenetből először márciusban kaptunk kóstolót, melyet most az E3 2015 alkalmából kiadott videó követett.

A Bombshell kiadására még idén sor kerül, amikor a PC, a PS4 és az Xbox One közönsége is egyszerre örülhet. A gamerek a játékot először a QuakeCon során próbálhatják ki alaposabban júliusban.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra