Jump to content

Overwatch – Az összes karácsonyi cucc egy helyen

2016. 12. 14. 08:00

Arekkz megkímél minket attól a fárasztó kíntól, hogy nekünk kelljen végigkattintgatni a hősgalériát a karácsonyi újdonságok szemügyre vételezése végett. Helyette elég megnéznünk a videóját.

Az összes Mei rajongó örvendezhet. Elindult az Overwatch karácsonyi eventje, a Winter Wonderland és a játékba lépve már fel is tudjuk fedezni az összes újdonságot. Persze most is van könnyebb út. Például ahelyett, hogy mi magunk klikkelnénk ketté a hősgalériát, megnézhetjük, ahogy Arekkz teszi meg ugyan ezt helyettünk. Ez azért is felettébb praktikus, mert így biztos nem felejtünk ki semmit.

Elsősorban mindenkit a skinek fognak érdekelni. Szerencsére bőven akad is belőlük. A korábbi eventekkel ellentétben, most nem csak epic skinek kerültek be a játékba, hanem néhány olcsóbb kivitel is helyet kapott. Ráadásul még az epic skineket is megvásárolhatjuk, csak éppen a szokásos 1000 pont helyett 3000-ért. Válaszuk ki még most amit szeretnénk, mert az event és a hozzá tartozó kollekció csak limitált ideig, január másodikáig érhető el. Szerencsére minden karácsonyi loot boksz garantáltan tartalmat legalább egy karácsonyi cuccot, így azért jó esélyünk van megszerezni a vágyott tételeket.

 
(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)