Jump to content

Overwatch – Indulhat a karácsonyi hócsata

2016. 12. 14. 07:00

A Blizzard úgy döntött, hogy már december közepén beveti a karácsonyi szezonra szánt újdonságokat a lövöldözős játékába, s bár a hóemberek kétségtelen jópofák, de egyébként nem ájultunk el a dologtól.

Elindult az Overwatch ünnepi eventje, a Winter Wonderland, amely számos új, karácsonyi témájú skinnel, kozmetikai felszereléssel, karácsonyi loot boxokkal és egy új játékmóddal vár minket. Egyzóval a szokásos ünnepi csomagot kaptuk, amit már a korábbi eventeknél megszokhattunk. Nem is lenne ezzel gond, de valahogy hiányzik belőle az a kis plusz, ami a korábbiaknál megvolt. A Lucio ball szezonális brawl teljesen élhető volt, akárcsak a halloweeni hero fight, de ez a mostani valahogy nem jött át, de lehet csak velem van a baj.

Ha csak annyit mondunk, hogy az új Brawl, a Mei's Snowball Offensive nevet kapta, akkor ezzel már mindent el is árultunk róla. Egy 6v6-os összecsapást képzeljünk el, ahol körönként mindenkinek csak egy élete van és mindenki Mei. Mei fegyvere a szokásostól eltérően működik. Csak egy lőszer van benne, az is egy (nem foglyuk kitalálni) hógolyó. A pályán persze találunk újratöltésre szolgáló hókupacokat, de azokért általában meg kell küzdeni. Lőszer problémáinknak véget vethet, ha végre betölt az ultink, ugyanis ilyenkor egy egész sorozatot leadhatunk hógolyókból egy rövid időtartam alatt. Voltaképpen ennyi. Le kell vadászni az ellenfeleket és aki előbb nyer három pontot az nyer. Végül is nem olyan rossz ez, csak valahogy többet vártunk.

A jó hír, aminek megint csak sokan örülni fognak, hogy bekerült a tegnapi csomaggal az új Symmetra.

(Forrás: playoverwatch.com Kép forrása: playoverwatch.com)