Jump to content

Path of Exile: Bestiary League bejelentve

2018. 02. 15. 21:51

A következő nagy Path of Exile olyan lesz, mintha kereszteztük volna a pokémon játékok mentalitását egy éhezők viadala jelenettel, amit ráadásként nyakon öntöttek a pokol bugyrainak teremtményeivel.

Még durván két hetet kell várni és egy olyan durván jó Path of Exile kiegészítő szakad a nyakunkba a Bestiary Challenge League személyében, ami után valószínűleg hetekre, ha nem hónapokra eltűnünk majd a PoE világában, hogy Wraeclast szörnyecskéit gyűjtögessük, mint holmi pokémonokat.

Az új ligával bemutatkozik Einhar élete munkája, a Bestiárium. A Bestiárium nem más, mint egy igen részletes könyv, amely osztályozza és leírja a sziget vadvilágát. A feladatunk ennek a könyvnek a kipipálása lesz, pont mintha holmi matricás könyvet igyekeznénk teljessé tenni.

Az igazi móka persze nem hogy nem ér itt véget, de csak itt kezdődik igazán. Azokat a vadakat, amelyeket sikerül élve elfognunk, lehetőségünk lesz bezárni a saját kis állatkertünkbe, de nem holmi szamaritánus céllal, sokkal inkább, hogy később véráldozatként mutassuk be őket. Minél veszélyesebb, erősebb teremtményt sikerül összeszednünk, annál erősebb tárgyakat hozhatunk majd létre a feláldozásukon keresztül. Ezzel az úgynevezett Beastcraftinggal lehetöségünk lesz egy egyedi protált is megnyítni egy Spirit Land nevű helyre, ahol különféle erőteljes szörnyetegek szellemével küzdhetünk majd meg értékes egyedi tárgyakért.

A fenti alattságok mellett a játék egyéb területei is bővülnek vagy átalakulnak. Átgondolásra kerül mind a 19 Ascendancy osztály, kapunk 3 új skill gemet (Spectral Shield Throw, Tectonic Strike és a Summon Phantasm on Kill support gem), illetve egy tucat új egyedi tárgyat, valamint egy Uber Elder-t, nem mintha a sima nem lett volna pont elég.

További információkat és az újdonságok teljes listáját itt, a Bestiary liga külön bemutatkozó honlapján vizslathatjuk meg közelebbről. Aztán ne feledjük: 14 nap múlva indul a verseny!

(Forrás: pathofexile.com Kép forrása: pathofexile.com)