Jump to content

Hunt: Showdown – Indulhat a vadászat?

2017. 10. 15. 12:43

A Hunt: Showdown hamarosan elérhető lesz Steamen korai hozzáféréses kiadásban, de még előtte kaptunk egy igen feelinges kis videót arról, hogy milyen is lesz ez a szörnyvadász élet.

A Crytek bejelentette, hogy hamarosan megjelenik a Hunt: Showdown című szörnyes, fejvadászos játékuk, amit űzhetünk majd PVE vagy PVP, egyedül vagy egy barátunkkal. A játék hangulata a pre-alfa képek alapján mostanra a helyére került, így aztán a fejlesztők úgy gondolták, hogy ideje bevonni a játkosokat is a fejlesztésbe, azaz jöhet a játék korai hozzáféréses megjelenése PC-re, azon belül is Steamre.

A játék sokat változott az első bejelentés óta. Most úgy áll a dolog, hogy négy, illetve két csapat űzi majd a vérdíjat 20-40 perces játszmákban. Nem csak más játékosok ellen küzdhetünk majd meg, de egy csomó szörny is vadászik majd ránk a mocsaras lápvidéken.

Anno 2014. júniusában még Hunt: Horrors of the Gilded Age néven mutatta be a játékot a Crytek USA, de fejlesztés közben irányt váltottak. Az eredetileg négy játékos co-op akció shooternek indult játékból mára Hunt: Showdown néven egy igazi PVP játék lett PVE elemekkel díszítve.

A Hunt: Showdown még idén ősszel megjelenik Steam korai hozzáféréses formában.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)