Jump to content

Sea of Thieves kódot adnak az Xbox One X vásárlások mellé

2018. 03. 17. 14:29

Ha épp egy új Xbox One X-el szemezünk a piac konzolos sarkán, akkor a Microsoft úgy döntött ad még egy kis löketet, hogy segítsen elkötelezni magunkat a vásárlás mellett.

Ajándék Sea of Thieves kódot osztogat a Microsoft a március 18 és március 24 között vásárolt 500 dolláros Xbox One X konzolok mellé. Noha valószínűleg túlzás lenne csak ezért a játékért beruházni a Microsoft legújabb konzoljára, de ha már egyébként kis fontolgattuk a dolgot, akkor segíthet pontot tenni az évődés végére. Hogy a Sea of Thieves promóció pontosan hogyan kezdődik, az piaconként eltérő lehet a Microsoft szerint, de javasolják, hogy nézzünk el a helyi viszonteladókhoz is az ügyben.

Lesz itt egy 300 dolláros Xbox One S Sea of Thieves csomag is, ami 1TB-os Xbox One S-el, egy teljes Sea of Thieves játékkal és egy 1 hónapos Xbox LIve Gold és Xbox Game Pass előfizetéssel együtt jár majd.

Emlékeztetőül megjegyeznénk, hogy az Xbox Game Pass előfizetők is megkapják a Sea of Thieves játékot, amikor az megjelenik. Ez lesz a helyzet a jövőben a Microsoft stúdiók többi címével is, aminek a viszonteladók nem különösebben örvendeznek.

A Sea of Thieves március 20-án jelenik meg Windows 10 PC-re és Xbox One-ra.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)