Jump to content

HOTS EB – November 25-én lép ismét pályára a magyar csapat

2017. 11. 19. 23:13

Véget értek a Nexus Games Európa Bajnokság csoportmérkőzései, s nagy örömünkre úgy, hogy Magyarország már biztosan a legjobb nyolc között tudhatja magát. Most jöhetnek a negyeddöntők, ahol elsőként a francia csapattal mérhetik majd össze a tudásukat a fiúk.

Büszkék lehetünk a magyar csapatra. Dobos, Fana, Hydra, Karci és Nutey megmutatták a Heroes of The Storm első európai szintű megmérettetésén, hogy csapatuknak lazán ott a helye a legjobb nyolc között.

Ezzel persze messze nincs még vége. Igazálból a java még csak ezután következik. A csoportmérkőzések végeztével a Blizzard megmutatta, hogy hogyan néz majd ki a november 25-én esedékes playoff, amire 13:00-tól (CEST) kezdődően kerül majd sor.

Mint azt fentebb láthatjuk, elsőként a Franciákkal kell majd ringbe szállnunk. Hosszú nap lesz, hiszen a Magyarország-Franciaország meccs lesz az utolsó, ráadásul itt már BO5-ös meccseket játszanak majd a fiúk.

A magyar csapat mindenesetre jó eséllyel küzd tovább. Ugyan a csoportunkból csak másodikként jutottunk tovább, lévén a németektől sajnos kikaptunk, de az eddigi meccseinken látszott, hogy megvan a fiúknál az összhang, ami viszont nagyon sok európai csapatnál hiányzik.

Az ágrajz alapján, ha sikerül a francia csapatot megverni, akkor utána vagy a svédekkel, vagy a hollandokkal kell majd megküzdenünk a továbbjutásért. Ha ez sikerül, akkor még az is előfordulhat, hogy lehetőségünk lesz revánsot venni a németeken, amiért megtörték a győzelmi sorozatunkat.

Hajrá fiúk, hajrá Magyarország!

(Forrás: gamerguru.hu Kép Forrása: battle.net)