Jump to content

Elképesztő magyar siker a HOTS EB első napján

2017. 11. 15. 10:45

Alig egy napja indult el a Blizzard szervezte Heroes of The Storm Európa Bajnokság, de minket már szét is evett az ideg rögtön az elején. A magyar csapat olyat villantott, hogy ennél már a döntőben se fogunk izgalmasabbat látni.

Nem kertelek: a magyar virtus megette a dánokat reggelire. A november 14-én indult Nexus Games Europe verseny első napján a magyar csapat BO3-as összecsapásban 2:0-ra semmizte ki szegény dán csapatot, méghozzá nem is akárhogy. Először azzal borzolta a mesteri magyar ötösfogat (Dobos, Fana, Hydra, Karci és Nutey) a kedélyeket, hogy  hoztak egy offmeta Cho’Gall picket, amitől nem csak mi, de a kommentátorok is pislogtak rendesen. Oké, ezt még úgy emésztgette a lelkünk, addig a dánok gyors ki is kaptak. Ez jó, ez nagyon jó, gondolhatta minden magyar szurkoló, de az igazi szívemhez kapok pillanatok még csak ez után jöttek.

Ahogy azt az alábbi kis klip is megörökitette a BO3 második meccsén pattanásig feszültek az idegek, amikor a magyar csapat 2v5-ben védte a nexusát a Cursed Hollow pályán.  A dán csapat már szinte érezhette is a győzelem édes ízét, de Fana és Karci nem adta fel és addig molesztálták az ellenfél csapatát, hogy végül sikerült kihúzni a csapat másik felének újraéledéséig és kegyetlenül megsemmisítették az ellenfél minden esélyét a győzelemre. Az egész dán csapat elhullott a magyar csapat 10% életponttal megmaradt főépülete előtt, mi pedig boldogan nézhettük végig, ahogy a srácok keresztül szökdelnek az ellenség védtelenül maradt Nexusáig és megnyerik az első EB összecsapásuk.

Hát fiúk, csak így tovább!

(Forrás: battle.net Kép forrása: battle.net)