Jump to content

Közel 95 GB kell majd a Forza Motorsport 7-nek

2017. 09. 19. 19:00

Legjobb lesz, ha rögtön úgy egy 100 GB szabad tárhelyet szabadítanak fel a Forza Motorsport sorozat szerelmesei, mert a fejlesztőcsapat elárulta, hogy a legújabb részhez egy durván 50 GB-os patch várja majd őket, már a megjelenést első napján.

A Turn 10 által készített Forza 7-ről már korábban is tudtuk, hogy ez lesz a sorozat eddig legnagyobb játéka, de eddig ezt inkább a tartalomra értettük. Ez igaz is marad, hiszen több min 700 autó, új játékmódok és végtelen számú versenyzési lehetőség várja majd a játékosokat. Közbe viszont az is kiderült, hogy ennek a rengeteg újdonságnak meg lesz az ára, méghozzá tárhelyben mérve is. A Forza 7 hatalmas lesz, de nem csak tartalmát, de a merevlemezünken elfoglalt méreteit illetően is.  A játék alapból 45 GB a lemezről, amihez a megjelenés első napján hozzácsapnak majd még egy 50 GB-os  foltot a fejlesztők, így összesen nagyjából 95 GB-ra püffesztve a játék alapból se szerény tárhelyigényét.

Habár a játék játszható lesz már a lemezes verzióval is, de egy csomó tartalom, mint az egyjátékos Driver’s Club kampány nem lesz elérhető, csak a letöltés után.

A Forza 7 Ultimate Edition tulajdonosai már szeptember 27-től megkezdhetik a köreiket, még a standard kiadással október 3-tól válik elérhetővé a játék.

Ha szeretnénk még vásárlás előtt kipróbálni a játékot, akkor maradjunk fent még egy kicsit, mert hamarosan befút a játék játszható demója.

A játék várható minimum és ajánlott rendszerkövetelményeit pedig itt tekinthetjük meg.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)