Jump to content

Ismerkedjünk meg a Gwent: The Witcher Card Game frakcióival

2017. 05. 28. 21:56

A CD Projekt Red egy zseniális kis kártyajátékot hozott össze. A Gwent: The Witcher Card Game még csak open béta, de már most nagyon egyben van az egész játék, amit immár bárki ki is próbálhat, de mielőtt nekiugranánk, nézzük meg kikkel kerülhetünk szembe a virtuális kártyaasztaloknál.

A Witcher 3 egyik legszórakoztatóbb minijátékán alapuló, de annál jóval összetettebb online kártyajátékot készített nekünk a CD Projekt Red. Összesen 208 különféle kártya érhető el a játékban és ez még mindig csak a béta.  Ami viszont már biztos nem változik a játék végleges megjelenéséig, hogy 5 frakció érhető el a játékban. Ezek név szerint a Monsters, a Scoia’tael, a Skellige, a Northern Realms és a Nilfgaard. Hogy ezeket a frakciókat kicsit jobban megismerjük egy-egy bemutató videót készítettek hozzájuk a fejlesztők, amiket mi alább össze is szedtünk.

Az már biztos, hogy nekünk a szörnyek jönnek be a legjobban, de persze ízlések és pofonok. A legjobb, ha rászánunk egy kis időt és megnézzük magunknak a játékot. Ne zavarjon minket, hogy open béta, mert gyakorlatilag nem igen találkozni már benne hibával és garantáltan megéri a ráfordított időnket.

A Gwent: The Witcher Card Game jelenleg PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokról érhető el.

(Forrás: playgwent.com Kép forrása: playgwent.com)