Jump to content

Megvannak az EA és az Origin Access dátumok a Star Wars: Battlefront 2-höz

2017. 04. 18. 11:55

Ahogy azt várni lehetett, az EA és az Origin Access tagok előbb rátehetik majd a mancsukat a Star Wars: battlefront 2-re és már az is megvan, hogy mennyivel.

A hétvégén hivatalosan is bejelentett Star Wars Battlefront 2 november 17-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ez vonatkozik minden mezei földi hallandóra, de ha figyelembe vesszük, hogy az EA hogyan járt el az utóbbi időben megjelent játékainak esetében, akkor bizonyára nem fog minket különösebben meglepetésként érni, hogy az EA és az Origin Access tagok némi előnyt kapnak. Ez azt jelen esetben azt jelenti, hogy mindenki mással szemben, ők már november 9-től elkezdhetik nyúzni az év legjobb Star Wars játékát. Egy hét előny. Ennyiért már biztos nem kevesen adják majd be a derekukat.

A Star Wars Celebration eseményen az is kiderült, hgy a Battlefront 2 összesen négy többjátékos osztállyal fog bemutatkozni, valamint hogy az egyjátékos kampányt az Inferno Squad egy elit birodalmi specialista egységének perspektívájából kerül majd elmesélésre.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)