Jump to content

Összefogott a For Honor közösség a nevetséges in-game árak ellen

2017. 03. 31. 15:07

Szépen indult a For Honor, aztán mostanában mégis csak a baja van vele az Ubisoft-nak. Most például a mikrotranzakciós árakat kellett racionalizálni, miután komolyan kalamajka alakult ki egy Reddit post kapcsán.

700 dollárba vagy 2 és fél évbe került volna mindent feloldani a For Honor in-game shopjából, hívta fel rá a figyelmet egy Reddit felhasználó posztja. A dolog akkora port kavart, hogy az Ubisoftot már-már egyenesen a legrosszabb kiadónak bélyegezték meg. Mondani se kell, az ilyen hírverés egy cégnek se hiányzik. Hiába mondják, hogy a negatív reklám is reklám, ez a legtöbbször csak szépítés.

A dolog odáig fajult, hogy a közösség összefogott és április 3-tól kezdődő „hivatalos For Honor Blackout” eseményt hirdettek meg. Mondjuk ki, tüntetést szerveztek. A Reddit thread operátora, jbaayou azt írta, hogy azt várják az egésztől, hogy az Ubisoft egy olyan választ ad nekik, ami képes lesz fenntartani a játékba vetett hitüket.

Akár a fenti Reddit threadre reagálva, akár saját belátása alapján, de az Ubisoft elkezdett lépéseket tenni a helyzet konszolidálására. A hivatalos For Honor fiók által közzétett tweet tanulsága szerint növelni fogják a River Fort és a High Fort pályák után szerezhető Steel mennyiségét.

Kérdés a közösség beéri-e ennyivel és lemond a „tüntető” eseményről, vagy folytatják a dolog valami komolyabb eredmény eléréséért.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)