Jump to content

Middle-earth: Shadow of War – Hivatalos bejelentés és egy undorítóan cool trailer

2017. 02. 27. 18:36

A Warner Bros ma hivatalossá tette: Jön a valaha készült legjobb Gyűrűk Ura játék folytatása. Augusztusban érkezik a Middle-earth: Shadow of War.

Miután a Target nevű amerikai áruház ügyesen még a hivatalos bejelentés előtt kirakta a játékot, már senkit se ér meglepetésként, hogy a Warner Bros. most már hivatalosan is, mit lehet mit tenni alapon, gyors bejelentette a Middle-earth: Shadow of Mordor folytatását. A fejlesztő most is a Monolith, a játék pedig a Middle-earth: Shadow of War nevet fogja viselni.

A Middle-earth: Shadow of War-ban a játékosok a leghalálosabb elemségekkel kerülnek majd szembe - beleértve Sauront és az ő Nazguljait – egy monumentális csatában Középföldéért.

Ebben a nyílt világú akció-kalandjátékban visszatér a Nemesis rendszer csak még robosztusabb formában. A játékos döntései és tettei kihatással lesznek a teljes egész játékvilágra. Mondani se kell, hogy ez hogyan hat az újrajátszhatóságra. Lesznek úgynevezett Nemesis erődítmények a játékban, amiket a játékosok elfoglalhatnak és saját személyre szabott erődöt hozhatnak létre.

A Middle-earth: Shadow of War idén augusztus 25-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS4 Pro-ra, Xbox One-ra és Project Scorpio-ra. A hivatalos bejelentéssel együtt kaptunk egy durván jó trailert is, hogy biztos megjöjjön a kedvünk a játékhoz. Lessünk csak bele!

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)