Jump to content

Overwatch – 6 hónap nonstop játék kellett az 1800-as szinthez

2016. 12. 02. 15:34

Nem hiába mondják, hogy a szépségért szenvedni kell, de TaZzeRK nem sajnálta rá az időt és az energiát, hogy 6 hónapon át, napi 16-17 órát Overwatchkodjon a játék legcsicsásabb keretéért.

Vajon mi hajthatta? A dicsőség iránti vágy? A játék szeretete? Vagy csak szimplán piszokul unatkozott? Az igazat sose tudjuk meg, de egy biztos: TaZzeRK az első, aki elérte azt a szintet az Overwatchban, amiért még új keret jár. Ha úgy tetszik ez a maximum. Lehet pörgetni tovább, de utána már nincs különbség. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy már mások is megtették, de itt a hangsúly a többes számon van, ugyanis az abszolút első fiókot többen használták. A francia játékos viszont egyes egyedül érte el ezt a szintet.

1700-ról 1800-ra kicsit megnyomta a végét miután megtudta, hogy az utolsó 100 szintjét falja. Lehet picit megunta már a végére és szeretett volna rajta túl lenni. Azt hiszem bátran mondhatom, hogy senki se hibáztatná, ha így lett volna, de lehet csak erőt merített abból, hogy közel van a céljához. Akárhogy is, le a kalappal. Gyakorlatilag minden megszerzett a játékban (kivéve a Sombrahoz tartozó cuccokat, mert az még nagyon új). Ideje Így már nincs is semmi izgalom a lootboxok nyitogatásában. Ideje új kihívás után nézni.

(Forrás: kotaku.com Kép forrása: kotaku.com)