Jump to content

Overwatch - Újabb hír Sombraról, de meghat ez még valakit?

2016. 11. 01. 10:00

Ezúttal hivatalos Blizzard oldalon került elő egy kép a sokak által az Overwatch következő hőseként beazonosított karakterről. Vajon meddig nyújtja még a Blizzard ezt a rétest?

A Blizzard Gear Store oldalán tűnt fel rövid időre egy rajz Sombraról, ami tulajdonképpen lévén hivatalos Blizzard oldal, így elég komolyan vehető forrás. Igaz, a képet szinte rögtön eltávolították, de a szemfüles Redditezőknek sikerült lementeni.

Naná, hogy erre a rajongók egyből beindultak, hogy talán végre a közelgő BlizzCon megadja azt, amire olyan régóta várnak és a Blizzard az Overwatch következő hőseként bejelenti Sombra karakterét. Nem hibáztatom őket és talán így lesz, talán csak a Blizzard tovább hergeli a népet, bár ez elég csúnya dolog lenne tőlük. Mindenesetre, bár elsőre izgalmas volt az egész Sombra hype és azt most se mondjuk, hogy nem örülnének az emberek az új hősnek, vagy hogy nem élveztük az elmúlt pár hónap konspirációit, de kezd kicsit kényelmetlenül elnyújtottá válni ez a tánc. Most már tényleg történhetne valami konkrétum vagy inkább felejtsük el az egészet.

Eről a képről lenne szó:

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)