Jump to content

Már elérhetők a BlizzCon 2016 virtuális jegyek

2016. 07. 27. 13:00

A tízedik BlizzCon idén novemberben kerül megrendezésre, de nem mindenkinek kell személyesen jelen lenni, hogy részt vehessen rajta.

Pár éve a Blizzard már más megoldást is kínál a BlizzCon rendezvényeinek átélésére, mint hogy aktuálisan el is látogassunk egyre. Erre valók az úgynevezett virtuális jegyek, amiket 29,99 euró tehetünk a magunkévá és feljogosítanak minket, hogy HD streamen kövessünk minden fontosabb történést és bemutatót, ami csak történik eme két napos rendezvényen. Nem ugyanaz az élmény persze, mint ott lenni, de idő és pénztakarékos, ráadásul egyéb előnyökkel is jár. A felvett anyagokat jegy birtokában 3 hétig bármikor visszanézhetjük. Ez igen kellemes, ha napközben dolgoznunk kell, de mégse akarunk lemaradni semmi fontosról, ami a Blizzconon történik. Természetesen a jegy megvásárlásáért jár minden Blizzard játékba valami in-game cucc is, bár még ezekről nem tudni pontosan, hogy mik is lesznek (coming soon powa). Továbbá, ha van virtuális jegyünk, akkor a Blizzard Gear boltjából megvásárolhatjuk az úgynevezett Goody Bag-et 35 dollárért. Ebben a Csomagban aztán megint csak egy csomó egyedi cuccot találhatunk, ezeket szemügyre is tudjuk venni közelebbről a bolt oldalán.

A nyitóceremónia és különböző Esport rendezvények az idén is ingyenesen megtekinthetők lesznek, ha csak ezekre vagyunk kiváncsiak, akkor még a virtális jegyre se lesz szükségünk.

Az ide BlizzCOn November 4-5-ig tart és Anaheimben kerül megrendezésre, Kaliforniában.

(Forrás: blizzard.com Fotó forrása: blizzard.com)