Jump to content

WoW: Legion – Ilyen lesz az új Dalaran

2016. 06. 22. 10:00

A Wrath of The Lich King kiegészítőben bekerült főváros, Dalaran lakói már felkészültek a következő World of Warcraft expanzióra.

Végre megújul Dalaran és ennek minden játékos örülni fog, de leginkább azok, akik hozzám hasonlóan órákat töltöttek el a Dalaranos érmék kihalászásával a szökőkútból, ami önmagában egy maoista tevékenység, pláne ha nem másztunk bele a hangbeállításokba, hogy elhallgatassuk Rhonin végtelen kántálását, de abban úgy nem lett volna semmi kihívás, igaz?

De talán jobban szemlélteti a problémát, ha egy mókásabb wowhead felhasználó, WoWHardy szavít idézem:

„Citizens of Dalaran! Since of the server-merges I got stuck in an endless loop, Citizens of Dalaran! My life, Citizens of Dalaran... my life is worth saving! Help, Citizens of Dalaran!”

A Blizzard pedig meghallgatta szegény azóta jobblétre szenderült Kirin Tor vezér szavait és megkönyörült rajta, rajtunk. Az új Dalaran egy csendesebb Dalaran lesz.

Viccet félretéve az egész város komoly ráncfelvarrást kap a Legion kiegészítővel A megújúlt Dalarant modszeresen körbevizslathassuk az alábbi videóban, illetve a wowhead direkt erre a célra létrehozott oldalán megszemlélhetjük a rengeteg előtte-utána képet. Szép lesz. Jó lesz. Csak jöjjön már. :)

(Forrás: wowhead.com)