Jump to content

„Hamarosan” érkezik a kompetitív játékmód az Overwatch játékhoz

2016. 06. 17. 14:00

Még egy hónapja sincs kint a Blizzard csapatos lövöldözős játéka, az Overwatch, de már most 7 millió játék várja tűkön ülve a „ranked” játékmódot hozzá.

Az Overwatch már most egy hatalmas győzelem a Blizzard számára, de természetesen nem fognak elégedetten ücsörögni a babérjaikon, erről az E3-on is biztosítottak mindenkit. A játék igazgatója Jeff Kaplan egy jó hosszú posztot írt arról, hogy milyen tartalmi fejlesztéseket terveznek a játékhoz erre az évre. Ami borítékolható, hogy egy csomó új pálya és hős fog érkezni, illetve hogy a közösségi és a kompetitív lehetőségek is bővülni fognak. Ezek a fejlesztések és kiegészítések mind ingyenesen érkeznek majd a játékoz.

A Blizzard Overwatchon dolgozó csapatának elsődleges prioritása momentán a kompetitív játékmód összehegesztése. Itt a cél az lesz, hogy az alkalmi játékosoknál komolyabban játszó, a játékot versenyszerűen űzni kívánó játékosok mérkőzhessenek meg egymással. Persze ezt eddig is tudtuk és mindenki azt remélte, hogy azért az E3-on kiderül pontosan mikorra is lesz mindez kész, de Kaplan csak annyit mondott amolyan Blizzardos mentalitással, hogy mint minden content, ez is akkor lesz kész amikor kész lesz. Ezzel aztán nem lettünk kisegítve.

Persze több milliós játékosbázis mellett hatalmas lehet a nyomás a fejlesztőcsapaton, így sem nekik sem nekünk mezei játékosoknak nem érdeke, hogy elkapkodják a dolgot. Legyen jó és akkor nem baj, ha „akkor lesz kész, amikor kész lesz”.

(Forrás: engadget.com)