Jump to content

Csapattárs és csoportkereső az Overwatch-hoz

2016. 05. 25. 16:00

Ha nem szeretsz mindenféle randomokkal játszani, akkor előre összeállíthatod az osztagod ezzel a jól kitalált Overwatch csapattárskereső eszközzel.

Az Overwatch egy gyors és mondhatni kiegyensúlyozottan működő machmaking rendszerrel rendelkezik, de persze azért néha így is fájdalmasan eltérő képességgé csapatok mérkőznek meg. A legtöbb gond persze abból fakad, hogy gyakorlatilag ismeretlenekkel kell hirtelen csapatot alkotnunk. Ennek egyik alternatívája, hogy előre összeválogatott csapattal vágunk neki, de mi van, ha pont nincs elég barátunk Online?

Van megoldás! Egy Reddit felhasználó összedobott egy csapattárs kereső eszközt, aminek az OverwatchLF nevet adta. Az OverwatchLF segítségével egyedül vagy többedmagunkkal kereshetünk további csapattársakat. Válogathatunk az egyes platformok játékosai (PC, PS4, Xbox One) és azok között, akik rendelkeznek mikrofonnal, és akik nem. Az oldalon is chatelhetünk a többi csapattársvadásszal, de a fejlesztő már dolgozik azon, hogy a battle.net-el is összekapcsolhassa a csapattárskereső megoldását.

(Forrás: vg247.com)