Jump to content

Reményt szít a Rock Band kérdőíve

2015. 01. 18. 16:00

A Harmonix, miután nemrég néhány új DLC számot adott ki a Rock Band-hez, egy kérdőívvel is meglepte a reménykedőket. A résztvevőket miriád kérdéssel bombázó oldal mindent tudni szeretne kezdve azzal, hogy mennyire tartod fontosnak az online többjátékos módot egészen addig, hogy lényeges-e számodra a régebbi generációs konzolokkal való kompatibilitás.

A kérdőívet akár te is kitöltheted a Survey Monkey-n keresztül, erre a linkre kattintva. Ezt megelőzően utoljára ilyesmit tavaly júliusban adtak ki, ám az újonnan felbukkant példány reményt ad mindazoknak, akiket elszomorított a Rock Band 3 DLC-k és támogatás megszüntetése.

Noha a Harmonix társalapítója és vezérigazgatója, Alex Rigopulos 2014 májusában tartott kérdezz-felelekje során a Redditen azt állította, hogy a Rock Band "készenléti módban van" és, hogy egyszer majd "visszatér", mégis még ugyanabban az évben a PAX East során változtatott kommentjeinek álláspontján.

Korábban, a hónap folyamán a Harmonix 21 hónapnyi hiátust követően kiadott egy DLC-t, noha 2013 áprilisában már ennek megszüntetéséről beszéltek. A DLC tartalma egy-egy szám az Arctic Monkeys-tól, az Avenged Sevenfoldtól és a Foo Fighters-től.

Remélhetőleg a kérdőív néhány közelgő jó hír előjele!

Forrás: vg247.com

Fotó: en.wikipedia.org és bit-tech.net

Írta: Ambróz Nóra