Jump to content

Az első kritikák alapján ígéretesnek tűnik a Nioh

2017. 02. 06. 16:00

Ha egy játéknak a fejlesztési ideje megközelíti a kamaszkort, akkor az emberben felmerülnek bizonyos kétségek az adott projekttel kapcsolatosan, de a Nioh esetében talán feleslegesen aggódunk.

Már sokan lemondtak a Nioh játékról vagy csak egyszerűen teljesen elfeledkeztek róla a több mint egy évtizedre nyúló fejlesztési idő miatt. Láttunk már játékokat kevesebbtől is kivérezni és hát a Sony se az a türelmes és megértő fajta. Elvégre ha már platform exkluzívról van szó, akkor az ne azért szóljon nagyot, mert óriási csalódás. Mondják, hogy a negatív reklám is reklám, de azért senki se erre játszik ha nem muszáj. Szerencsére a napokon belül megjelenő Nioh esetében erről szó sincs. A kritikusoknak kiküldött tesztpéldányok alapján a Team Ninja csapata egy teljesen jó kis akció RPG-t rakott nekünk össze. Nézzük csak meg:

Persze a kritikusok pozitív megítélése még nem garantálja, hogy a játék végül valóban siker lesz, de igazából a heti megjelenéseket elnézve abszolút semmi se veszélyezteti. Plusz a játéknak három publikus demója is akadt. Mindegyik után begyűjtötték a visszajelzéseket, amiket aztán felhasználtak a fejlesztők. A közösség alapvetően csak jókat mondott a játékról. Én nem látom, hogy mi ronthatná el a dolgokat.

A Nioh február 8-án jön ki Európában PlayStation 4 platformra.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)