Jump to content

A The Order: 1886 karakterei meztelen szépségükben

2015. 04. 20. 10:00

A Ready at Dawn-tól Adam Skutt, a karakterek vizuális megalkotásának vezetője egy sor fantasztikus képet töltött fel a 3D modellek készüléséről, melyek egy része elég szemérmetlenül bánik a játék szereplőinek intim testtájékaival.

Adam Skutt feltöltéseit a The Order: 1886 karakateriről a zbrushcentral oldalán találod meg a maguk (esetenként szó szerint) csupasz tökéletességében. Legeltesd a szemedet bátran a hihetetlenül részletes koncepciós munkán, mely mind a The Order: 1886 fejlesztése során segített az alkotóknak.

A galériában nem csak karakterek, de fegyverek modelljei és az uniformisok részletesen kidolgozott verziói is megtekinthetőek. Emellett előfordul néhány NSFW példány is, melyeknek köszönhetően megtudhatod, hogy a designerek milyennek is képzelik egy Lycan férfiasságát… Ha ezektől szeretnéd magadat megkímélni, akkor lehet, jobban jársz a japán fogyasztók számára összeállított portfólió felkutatásával, melyből a közszeméremre való tekintettel eltüntették az ilyen részleteket.

Forrás és fotó: vg247.com, zbrushcentral.com

Írta: Ambróz Nóra