Jump to content

Március óta több mint 150 000 csalót tett lapátra a PUBG

2017. 09. 17. 14:58

A PlayerUnknown’s Battlegrounds néhány hónap alatt az egyik legnépszerűbb játékká vált a Steamen, a sok új játékossal pedig sok új csaló is érkezett, de a fejlesztők se restek ám ritkítani őket.

 

A már-már nevetségesen felkapott PUBG augusztus végére még a Dota 2-t is megelőzte abban a tekintetben, hogy egyszerre melyik játékkal játszottak a legtöbben a Steamen, miközben mostanra több mint 10 millió példányt adtak el belőle. Az elképesztő iramú növekedéssel pedig elképesztő mennyiségű csaló is megvetette a lábát az játék virtuális csataterein, de nem sokáig.

Az Eurogamer riportja és a PUBG hivatalos Twitterjének tanulsága szerint több mint 150 000 csalót bannoltak már ki a játékból a márciusi Korai Hozzáféréses start óta. Augusztusban újabb 50 000 csalót hajítottak ki, ami annak is a jele lehet, hogy a fejlesztőknek sikerült jól beállítani a BattlEye nevű anti-cheating rendszerüket, de az is lehet, hogy egyszerűen csak azért fogtak meg több csalót, mert a játékosok száma alapjáraton hatalmasat ugrott. Mindenesetre mi azt javasoljuk mindenkinek, hogy kerülje a rövidebb utat, ha nem akarja megüti a bokáját.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: engadget.com)