Jump to content

Egy újabb képet kaptunk a PUBG készülő sivatagos pályájáról

2017. 08. 25. 12:05

A PlayerUnknown’s Battlegrounds következő pályája már csak a sivatagi terep miatt is izgalmasnak ígérkezik, de a jelek szerint a játékosok harcmodorán is sokat fog változtatni az új környezet.

Az idei év egyik nagy kedvence lett a  PlayerUnknown’s Battlegrounds, ami természetesen nem hiányozhatott GC 2017-ről sem. A játékot fejlesztő Bluehole csapata pedig egy igazi ínyencséggel lepte meg az érdeklődőket a rendezvény alkalmából. Egy vadonatúj képet osztottak meg arról az egyelőre még névtelen sivatagos pályáról, amit már úgy várunk. Íme:

A kép jól előrevetíti, hogy milyen izgalmak is várnak ránk. A pályán egy zsúfolt városközpont kap majd helyet, teli magas, többszintes épületekkel, no és persze remek búvóhelyekkel. A környezetből adódóan itt teljesen más jellegű harcok alakulhatnak ki, mint amiket a játék többi pályáján megszokhattunk. A játékosoknak épületről épületre kell majd átverekedni magukat az ellenségeiken, ráadásul ahhoz is minden adott, hogy egyik épületből a másikba lövöldözzünk. A hosszú utcákon rengeteg fedezéknek alkalmas tereptárgyat is láthatunk, amikre érdemes lesz figyelni, ha nem akarjuk, hogy kellemetlen meglepetés érjen minket.

Ami kérdéses maradt, hogy ez a pálya egyetlen nagyvárosi része, vagy több ilyen is fog ismétlődni a térképen, mert az még tovább bonyolíthatja a dolgokat. A másik nagy kérdés, hogy mikor is jön ki az új map. Elvileg még ebben a hónapban kapnunk kell egy nagyobb foltot a játékhoz, de valószínűtlen, hogy azzal már meg is érkezne.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)