Jump to content

Path of Exile – Indul a Harbinger Challenge League

2017. 07. 29. 19:16

Augusztus 4-én, a Path of Exile hatodik, eddigi legnagyobb kiegészítőjével, a The Fall of Oriath érkezésével egyetemben indulnak el a Harbinger Challenge League normál és HC változatai. Lássuk milyen újdonságokat tartogat az új liga.

Jó hónap lesz ez az augusztus POE rajongónak lenni. Nem elég, hogy az eddigi 4 fejezet mellé 6 újat hoz az új expanzió, de ráadásul még új Challenge Leauge is indul, aminél megint csak nem fukarkodtak a jósággal a fejlesztők.

Egyrészt új, rejtélyes ellenségek tűnnek fel Wraeclast szigetén, a harbingerek. A harbingerek egy olyan nyelvet használnak, amit korábban még senki se hallott e vidéken. Nekünk kell majd rájönnünk, hogy kik ők és mit is akarnak, bár tippünk az már most is akad. Letépni a fejünket.

Ezek a harbingerek képesek megidézni és parancsolni egy sereg szörnynek, valamint képességeik révén tovább erősíteni őket. Egyértelműen nem barátkozni jöttek át valamelyik szomszédos szigetről.

A Harbingerek új típusú currency töredékeket fognak potyogtatni lootként, amiknek a felhasználási módja már ismerős lesz a rutinos játékosoknak, viszont lesznek igazi finomságok is, mint például az Orb of Horizons, amivel egy térképet alakíthatunk át egy másik, de vele megegyező szintű térképé.

Másik érdekeség a harbinger Unique tárgyak. Minden ligában akadtak új unique tárgyak, de ezek most különlegesek, ugyanis ezeket az erőteljes tárgyakat több részletből kell majd kirakni.

A harbinger League 40 új kihívást tartogat majd. Jutalmat az első 12 kihívás teljesítése után fogunk kapni, ami egy harbinger Glowing Eyes Effectet takar. A következő jutalom 24 kihívásnál esedékes és egy Harbirnger Crown Effect lesz. Azok a kitartó és elszánt játékosok, akik nem állnak meg itt, és teljesítenek 36 kihívást a 40-ből, megkapják a Harbirnger Character Effectet is az eddigiek mellé. Most is lesz liga totem. Ennek az első részét 19 kihívás után kapják majd meg a játékosok, ami alapján arra lehet spekulálni, hogy ennyi feladatot még könnyedén teljesíthet majd bárki. A 19. kihívás teljesítéssé után 3 további kihívásonként kapunk majd új szinteket a totemünkre.

A Harbirenger Challenge League indulásával és a 3.0.0-ás játékverzió településével bekerülnek a Harbirnger Supporter csomagok is (egy gyönyörű, kéken világító nagymacskával), amikről bővebben majd a hivatalos oldalon tájékozódhatunk.

A harbinger Challenge League 2017. augusztus 4-én, este 10 órakor (CET) veszi kezdetét. Ne felejtsétek el előtte kialudni magatok!

(Forrás: pathofexile.com Kép forrása: pathofexile.com)