Jump to content

World of Warcraft 7.1: Return to Karazhan – Indulhat a buli?

2016. 10. 26. 08:50

Itt az idő. Eljött a nap. Minden World of Warcraft rajongó fellőheti a Battle.net klienst és elkezdhet pachelni, mert megérkezett a 7.1-es frissítés. Visszatért Karazhan.

Reméljük mindenki felkészítette kedvenc karakterét megfelelően, mert végre itt az első nagy tartalmi frissítéssel járó patch a World of Warcraft 6. kiegészítőjéhez, a Legionhoz. Új dungeon, új raid, megvariált PVP rendszer, egy rakás új küldetés és kihívás, no meg folytatódó történetszál. Kapaszkodjunk bele a mountunkba mert ez húzós menet lesz.

Hogy csak a legfontosabbakat említsük: Rögtön itt egy új Mythic Dungeon. 5 játékos, 8 boss, egy Karazhan. Vajon ki marad állva a színpadon?

Trial of Valor: Odyn és Helya történetével haladhatunk előre egy új 3 boss vendégszeretetével kecsegtető raid instanceban, ami amolyan töltelék raid az Emerald Nightmare és a soron következő Nighthold raid között. A Trial of Valor November 8-án nyílik meg normál és heroic nehézségi szinten, majd november 15-én LFR és mythic fokozaton.

A 7.1-es patch még rengeteg újdonságot rejt. Ilyen például a Suramar történetszál folytatódása, ami 9 héten át hétről hétre fokozatosan fog megnyílni még végül elvezet minket Nightholdhoz.

Új WQ is feltűnnek Broken Isles szerte. Feladatunk Helya erőfeszítéseinek keresztbe tenni és megakadályozni a pusztítást.

A régi raidek szerelmesei és a petgyűjtögetők se maradnak ki a jóból. Ulduar, Tiral of the Crusader és Icecrown Citadel rejt mától ritka jószágokat, amelyeket összegyűjtve feloldhatjuk a Stardust the Celestial bunny megszerzéséhez vezető küldetést.

Komoly frissítést kapott a PVP rendszer. Sokkal jutalmazóbb lett felszerelések és artifact power adagolása tekintetében is a játék. Minden megnyert BG után járni fog a keksz és még egy jó itemet is kapunk. A rangsorolt mérkőzéseken szerzett jutalmak pedig skálázva lesznek az aktuális pontszámunkhoz.

Fontos megjegyezni, hogy bekerült egy új vendor, akinél blood of Sargerast csereberélhetünk mindenféle craftolos alapanyagra. Jegyezzük meg ennek az árusnak a nevét, ugyanis Illnea Bloodthorn lesz az aki egymaga hazavágja a teljes wowos gazdaságot.

Ha kíváncsiak vagyunk részleteibe menően, hogy milyen változások történtek, akkor a Blizzard honlapján megtaláljuk a patch teljes leírását erre a linkre kattintva.

Jó felfedezést!

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)