Jump to content

Foxflower vadász 8000, avagy herba a gyűjtögetős türelemtréner

2016. 10. 23. 15:00

Jó dolga van mappaság az alchemy/herba betyároknak a World of Warcraftba. Nem csak, hogy jó megélhetést kínál ez a prof/gathering párosítás, de még közbe ilyen szép gizgazokat is megcsodálhatunk, mint a foxflower, már ha ügye találunk belőle.

Nagyobb gond, ha nem csak platóilag csodálnánk ezeket a virágokat, hanem szedni is szeretnénk belőle, úgy egy tetemesebb mennyiséget. Ilyenkor a foxflower nem a barátunk. Ez a Highmountain exkluzív virág nevetségesen lassan farmolható, de azért van néhány praktika, amivel meggyorsíthatjuk a dolgunk.

Az egyik ilyen banálisnak hangzó, de nagyon fontos dolog hogy jó helyen kell keresni. A foxflower legjobb lelőhelye Highmountain legészakiabb részén keresendő. Legegyszerűbb, ha elröppenünk Shipwreck Cove-hoz és innen belecammogunk a murlokokkal teli ködös jóságba. Mielőtt ezt megtennénk még érdemes felhajtani egy vállas enchantsmentet. A Boon of the Harvester nevű dologról lenne szó, amit ha viselünk, akkor mindenféle mobok leölésénél esélyünk van Harvested Goods táskát lootolni. amiben aztán mindenféle nővény lehet, például foxflower is.

Az enchi beszerzéséhez honored repu kell a Dreamweavers frakcióval, 80g a megvásárlásához és egy út Sylvia Hartshorn-hoz Val’sharah-ba (54.6,73,2 koordinátáknál). Ha megvan, akkor a fentebb leírt foxflower lelőhelynél bőszen csapkodhatjuk a murkikat, hátha dobnak nekünk egy értékes baget is még virágot vadászunk.

További Foxflowerek bezsebelésére van esélyünk, ha szemfülesek vagyunk gazolás közben. A Foxflower virág kilootolásánál esélyes, hogy megjelenik egy Frenzied Fox nevű barátságos jószág, amely vadul elkezdi szórni maga után a ritka virágot, nekünk pedig csak a nyomában kell maradni és összekapkodni az értékes árut.

(Forrás: gamerguru.hu Kép forrása: gamerguru.hu)