Jump to content

Bejött az új kiegészítő a World of Warcraft játékosainak

2016. 09. 09. 13:00

Nem hiába tolta a Blizzard ilyen keményen azt a marketing kampányt. A World of Warcraft 6. kiegészítőjéből 3,3 millió példány kelt el, csak az első napon.

A Legion expanzió siker. Ez tény, amit már most kijelenthetünk. Aki nem hiszi, annak itt van néhány szám referenciának. Anno az első napján a Wrath of the Lich King 2,8 milliós eladást produkált, még a pandának egy hét alatt is csak 2,7 millió jött össze. Erre jött a Legion és mindent vitt, a maga 3,3 millió példányos eladásával, amit az indulását követő 24 órában hozott össze.

Igaz, még soha nem volt ekkora nagy hacacáré egy kiegészítő körül sem és a Warcraft filmet se felejtsük.

Az is sokat jelent, hogy készítők további tartalmakat ígérnek a Legion történetéhez  már hónapokkal előre, szóval ha igaz, nem lesz panasz a tennivalók hiányára se. Sőt, már ügye rögtön indulás után kicsivel jön is nekünk egy 7.1-es csomag, a Return to Karazhan, ami mindenki kedvenc raid instáját eleveníti fel kicsit átgondoltan és nagyon only mythic dungeonként. Emellett az új patch szépen hetekre lebontva fog új küldiket adagolni Suramar városába, valamint kapunk egy új raid instát is, a Trial of Valor-t, ami Helheim mélységeibe fog minket vezetni.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)