Jump to content

Már csak néhány nap és itt az új Path of Exile expanzió

2016. 08. 30. 10:00

Itt az ideje az íjakat előkészíteni, a kardokat megélesíteni és varázslatokra manát gyűjteni meg három napi hidegélelmet magunkhoz venni, mert már csak 3 nap és itt az Atlas of Worlds kiegészítő.

A GGG korábban bejelentett POE kiegészítője már a nyakunkon van. Igaz ma játékos körökben minden a World of Warcraft 6. kiegészítőjének a megjelenéséről szól, de van itt egy másik fontos dátum, amiről bizony nem szabad megfeledkeznünk: Szeptember 2.

Ezen a napon startolnak el ugyanis a POE új ligái és élesednek az újdonságok, amik az Atlas of Worlds kiegészítővel érkeznek. Már korábban elég sokat dicsértük, hogy mennyire jó lesz ez az elsősorban end-game tartalomra és mapozásra fokuszáló patch és azt is összeszedtük, hogy szerintünk mi a 10 legfontosabb nóvuma, ezért ezekről most nem is értekeznék már itt, csak még emlékeztetőként és hangulatkeltésképp a kiegészítő trailerjét javasolnám megtekintésre, amit alább gyors meg is tehetünk.

Ezen a honlapon pedig a GGG csapatával együtt követhetjük, hogy még mennyi van vissza a patch élesedéséig. Meg van már, hogy milyen passzív fát fogunk játszani? Még nincs? Pedig Shaper már csak ránk vár. Hype!

(Forrás: itmozaik.hu Kép forrása: gamepedia.com)